Trek World 2019

Trek World 2019
objavljeno: 17.08.2018.

Ovogodišnji Trek World prepun je novih modela koji očekuju nove-stare vozače Trek bicikala. U nastavku teksta donosimo neke od najnovijih noviteta koji vas očekuju u 2019.g.

 

Trek Madone SLR Disc

 

Nova Madona SLR Disc po prvi puta predstavljena je ove godine u srpnju, netom prije početka utrke Tour de France. Potpuno redizajnirani okvir bicikla koji je još više aerodinamičniji od prethodnog, podesivi IsoSpeed na gornjoj cijevi okvira, potpuno novi volan i lulica koji se sad mogu podešavati bez da utječu na performanse, aerodinamiku cijelog bicikla. Madona će u 2019. biti dostupna u modelima SLR i SL i kupac će moći izabrati želi li bicikl s klasičnim ili disk kočnicama. Osim tehnološki nova Madona je i vizualno dobila novu paletu boja koje su dostupne preko programa Project One.

 

img_0612.JPG

 

Trek Marlin

 

Ulazni model u kategoriji brdskih bicikala doživio je potpuni redizajn. Novi okvir Marlina u kombinaciji s novom paletom boja ostavlja dojam da ovdje više nije riječ o početnom modelu brdskog bicikla. Marlin svojom novom geometrijom ostavlja dojam pravog trkaćeg brdskog bicikla. Unutrašnje provođenje bužira kroz okvir bicikla, kvalitetna prednja suspenzija ostavljaju dojam da gledamo bicikl višeg cjenovnog ranga iako je Marlin i dalje ostao u svojoj cjenovnoj kategoriji kao i do sada.

 

img_0669.JPG

 

TREK REMEDY

 

Novi Trek Remedy bicikl je koji će vjerojatno obradovati mnoge ljubitelje 27,5” kotača koji traže okretan brdski bicikl s dvije suspenzije. Novi okvir dostupan je i dalje u karbonskoj ili aluminijskoj verziji. Poboljšana geometrija omogućuje veoma dobro ponašanje bicikla na strmim spustevima a, unatoč prednjoj vilici od 160mm bicikl se veoma dobro ponaša u vožnji uzbrdo ili po ravnom. 

 

img_0534_2018-08-17_09-44.JPG

 

TREK SLASH

 

Slash je bicikl koji je napravljen za enduro vozače kojima je cilj spustiti se čim brže do kraja staze, a nakon toga bez problema otpedalirati natrag na vrh staze. Raspon sposobnosti, brzine kod ovog modela postignuti su velikim 29er kotačima. Ovaj model bit će dostupan u lakšoj OCLV karbon ili cijenom nešto pristupačnijoj aluminijskoj verziji.

 

img_0537.JPG

 

TREK POWERFLY

 

Iz godine u godine sve više vozača prepoznaje prednosti vožnje na električnom biciklu. Zbog toga i ne čudi da je upravo ovo kategorija kojoj i u Trek-u pridodaju jako puno pozornosti. Novi Powerfly okvir dizajniran je da ostavlja dojam vožnje pravog brdskog bicikla sa svim tehnologijama poput ‘EVO link’ na modelima s dvije suspenzije pa do ‘Knock Block’ koji štiti okvir bicikl od oštećenja prilikom pada. Novi patent integrirane baterije u donju cijev okvira sada omogućava da se baterija vadi bočno čime je baterija u potpunosti zaštićena unutar okvira bicikla, a unatoč tome veoma se lako vadi. Uz ovakav način integracije baterije sada je moguće na Powerfly modele montirati i nosač za bidone. Novost za 2019. su ujedno i karbonski modeli Powerfly-a.

 

img_0655.JPG

 

TREK WAHOO

 

Za naše najmlađe Trek je za 2019 predstavio i novi model dječjeg bicikla pod nazivom Wahoo. Wahoo modeli bit će dostupni s 20”, 24” ili 26” kotačima. Okvir bicikla napravljen je od aluminija kako bi bicikl bio dovoljno lagan da ga djeca mogu koristiti. Bilo da želite kupiti bicikl koje će vaše dijete koristiti na putu do škole ili za vikend vožnje s prijateljima Wahoo sa svojim višenamjenskim gumama omogućuje vožnju po različitim terenima. Kako bi se djetetu omogućilo da više uživa u vožnji bicikla, a ne razmišljajući u kojoj brzini vozi, Wahoo kombinira jedan prednji lančanik naprijed bez mjenjača sa stražnjim 8- brzinskim mjenjačem.

 img_0385.JPG

Za upite oko novih modela za 2019.g. slobodno se obratite u sve naše poslovnice.

skrolaj na vrh