Top 5 bicikala za svačiji budžet

Top 5 bicikala za svačiji budžet
objavljeno: 28.09.2018.

Kada bismo upitali ljubitelje bicikliranja kada završava biciklistička sezona, vjerojatno bismo od svih dobili isti odgovor - nikad. A kada bismo istu skupinu upitali kada je najbolje vrijeme za kupovinu novog bicikla, odgovor bi vjerojatno bio - uvijek.

 

Ako vas je dolazak jeseni potaknuo na kupovinu novog metalnog ljubimca, ne trebate dalje tražiti. Na pravom ste mjestu. Ovisno o tome što vas je na to potaknulo - tjelovježba, očuvanje okoliša ili samo provođenje vremena na svježem zraku, prije svega je važno da odaberete bicikl koji najviše odgovara vašem stilu života i onome što želite postići vožnjom.

 

Ono što bi vas još moglo zanimati su performanse bicikla, njihov izgled i, naravno cijena. Evo nekoliko fantastičnih bicikala čija kvaliteta definitivno vrijedi, a cijena odgovara svakom budžetu.

 

1. Sport Lady&Man Black’Brown

 

Ako ste odlučili biciklirati po gradskim ulicama te tu i tamo obići planinske obronke - za vas je definitivno kategorija gradskih, hybrid i urbanih bicikala.

 

Iz te kategorije izdvojili smo ovaj fantastični primjerak kakvim su se nekada vozili naši bake i djedovi. Sigurni smo da će vas podsjetiti na onaj stari iz njihovog spremišta, samo je ovaj naš boljih performansi, noviji je i naravno, ljepše izgleda.

 

Zbog smeđeg kožnog sjedala neodoljivo podsjeća na bicikl iz prošlog stoljeća i idealan je za vožnju gradom. Izrađen je od visoko izdržljivog čelika. Rama je teška, a sjedalo široko i prilagođeno sporijim, laganijim vožnjama.

 

1487233353_2018-09-28_12-21.jpg

1487233585.jpg

 

Klikni za više detalja


2. Fuji Nevada 26 1.9 V

 

Za one koji nisu obožavatelji vintagea već više vole bicikle modernog i sportskog stila, preporučujemo Fuji Nevada bicikl koji je također namijenjen za obavljanje svakodnevnih obaveza ili vožnju do fakulteta ili posla.

 

Gume su širine 26’’, a osim vožnje gradskim ulicama, svojom geometrijom može prkositi i zahtjevnijim stazama i terenima pa se vikendom, ili u odmoru od svakodnevnih obaveza, njime možete bez brige uputiti na neku uzbrdicu i planinu.

 

1509022833.jpg

 

Klikni za više detalja

 

3. TREK 7.0 FX Platinum

 

Trek 7.0 FX Platinum jedan od naših najprodavanijih modela, a osim cestovne vožnje, odličan je i za treniranje. Savršen je za vozače koji već neko vrijeme nisu kupili bicikl, a žele nešto udobno i kvalitetno.

 

Platinasta boja daje mu primamljiv izgled i jedan je od bicikala kojeg najčešće preporučujemo vozačima koji ne znaju što žele, a budžet im ne dozvoljava velik trošak.

1460628241.jpg

 

Klikni za više detalja

 

4. TREK Marlin 4 Black V-Brake

 

O Trekovom modelu Marlin imamo samo riječi pohvale. Pripada kategoriji MTB bicikala te je mlađi brat brzih XC race bicikala. Pruža nenadmašan dojam vožnje i idealan je za provođenje čitavog dana na biciklu, veće izazove i zabavu brdskog biciklizma.

 

Njegove osnovne značajke su:


Silver Alpha aluminij - lagani aluminij za trajne napore.
Pametna veličina kotača - prava veličina kotača daje savršenu kombinaciju brzine i kontrole.
G2 geometrija - napredna geometrija okvira i prilagođeni amortizer omogućuje precizno rukovanje pri malim brzinama te smanjuje rizik od nestabilnosti pri velikim brzinama.
Doživotno jamstvo na ramu - uz kupnju novog Trek bicikla dobivate doživotno jamstvo na ramu.

 

1474617204.jpg

 

Klikni za više detalja

 

5. E-Bike INFINITY 2.0

 

Infinity 2.0 najjeftiniji je e-bike u našoj ponudi.

 

Električni bicikli odličan su izbor za veće udaljenosti. Fantastično su rješenje za one koji nemaju dovoljno snage i volje za dugotrajnim okretanjem pedala, a ipak žele uživati na svježem zraku.

 

Skuplji je od uobičajenih bicikala, no njegova cijena još uvijek je jeftinija od skutera i motocikla. Iako ne može postići njihovu brzinu, brži je od običnog bicikla. E-bicikli predviđeni su za gradsku vožnju, no mogu se penjati i na uzbrdice do najviše 10% nagiba.

 

Izuzetno je privlačnog izgleda te je pogodan i za "instalaciju" dodatne opreme poput torbe ili torbice ispod sjedala kako bi mogli sa sobom ponijeti ručak i dekicu te čitav dan uživati u prirodi.

 

Iako je njegov pogonski dio nešto robusniji od običnog bicikla, vrlo je elegantan i lagan. U razvoju guma sudjelovao je i Continental, a od obavezne opreme uz ovaj e-bike dolazi zaslon na volanu koji prikazuje rad elektroničkih komponenti bicikla.

 

Proizveden je u Njemačkoj, prema svim EU standardima.

 

1516092781.jpg

 

Klikni za više detalja

 

Spremni za kupovinu novog bicikla?


Posjetite naš web shop ili nas potražite na najbližoj lokaciji!

skrolaj na vrh